Save the date

Civil Power Congres 2024 op 11 december in Amsterdam

Mis het niet!
Mis het niet!
15 september 2024

Hoe de aanval op de civil society te pareren? De burgermaatschappij verbindt miljoenen burgers rond gedeelde idealen en lost problemen op die de overheid en de markt laten liggen. Maar wat te doen in tijden van polarisatie en kaalslag?



Deze thematiek staat centraal tijdens het Civil Power Congres op woensdagmiddag 11 december in Amsterdam Het congres zoekt antwoorden op deze actuele en relevante vragen met prominente sprekers en vertegenwoordigers van door bezuinigingen getroffen maatschappelijke sectoren zoals wetenschap, filantropie, cultuur, sport en internationale samenwerking.


Tijdens het congres wordt tevens de DDB 100 editie 2024 bekendgemaakt – de ranking van de meest invloedrijke professional in de filantropie. Het congres wordt gehouden in gebouw Cedar van ING Private Banking in Amsterdam. Benieuwd naar de sprekers en panelleden? Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten. In de komende weken worden de sprekers bekendgemaakt en volgen nadere details. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober.