Bestel hier uw kaarten, wees er snel bij

Civil Power Congres 2024 op 11 december in Amsterdam

Prof. dr. Marcel Levi. 
Prof. dr. Marcel Levi. 
10 oktober 2024

Civil Power 2024 wordt een inspirerende middag van kennisdeling en netwerken. Een bijzondere kans om te leren van ervaringen en inzichten van professionals in de filantropie, onder wie Marcel Levi en René Bekkers en vele anderen. Centrale thematiek is de uitholling van de civil society en de gevolgen daarvan voor het maatschappelijk initiatief en de filantropie. We zijn te gast bij ING, gebouw Cedar, Bijlmerdreef 106 Amsterdam. Klik op de link onderaan dit artikel om uw kaarten te bestellen. Het aantal plaatsen is beperkt.



Key note speaker is Marcel Levi, voorzitter van wetenschapsfinancier NWO, internist en hoogleraar geneeskunde. Daarnaast prikt hoogleraar Filantropie René Bekkers mythes door over de relatie tussen overheidsbeleid en geefgedrag. Vertegenwoordigers van maatschappelijke sectoren – een uitgelezen gezelschap – voeren een prikkelende paneldiscussie.

Aan het slot van het congres wordt de top 10 van de DDB 100 bekendgemaakt – de ranking van invloedrijke professionals in de filantropie. Het congresthema sluit goed aan bij een recente open brief van prominenten uit het maatschappelijk middenveld die vrezen dat Den Haag de civil society niet langer ziet als een volwassen tegenmacht, maar als ‘een gemarginaliseerde en stevig omheinde speelplaats voor maatschappelijk actieve burgers’. 

Bestel hier: https://bit.ly/4eYcUIz